Извлечени првите добитници – еве кои доби награда досега во “Фискална во рака, награди без мака”


Добитници на вредносни ваучери од по 4.000 денари за прехрамбени производи се Филип Димевски и Милан Савов.

fiskalna-bez-maka-1Добитници на вредносни ваучери за велосипеди и велосипедска опрема се: Љубомир Стефановиќ (10.000 денари), Светлана Топузоски (15.000 ден.) и Верица Трајковска Спасовска (20.000 денари).

Добитници на вредносни ваучери за компјутери и компјутерска опрема се: Валентин Нестороски (15.000 денари) Елена Нестороска (20.000 денари) и Раде Попунчевски (30.000 денари), Даниела Николовска (40.000 денари) и Неџит Ибраим (60.000 денари).

Добитници на ваучери за купување на мобилни телефони, дигитални фотоапарати и опрема се: Даница Каламаткоска (5.000 денари), Весна Синадиновска (10.000 денари), Софија Филиповска (15.000 денари), Слаѓана Станковиќ (20.000 денари) и Билјана Додевска (30.000 денари).

Извлекувањето продолжува…

Курир

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1