Еве кој го доби станот, локалот и автомобилот во наградната игра со фискални


Автомобил доби  – Мановски Панде од С. Буково – Битола 

Локалот го доби – Димитар Миладинов од Струга

Станот отиде во рацете на – Кузмановски Трајко – од Куманово

fiskalna-bez-maka-111

Добитници на вредносни ваучери од по 4.000 денари за прехрамбени производи се Филип Димевски и Милан Савов.

Добитници на вредносни ваучери за велосипеди и велосипедска опрема се: Љубомир Стефановиќ (10.000 денари), Светлана Топузоски (15.000 ден.) и Верица Трајковска Спасовска (20.000 денари).

Добитници на вредносни ваучери за компјутери и компјутерска опрема се: Валентин Нестороски (15.000 денари) Елена Нестороска (20.000 денари) и Раде Попунчевски (30.000 денари), Даниела Николовска (40.000 денари) и Неџит Ибраим (60.000 денари).

Добитници на ваучери за купување на мобилни телефони, дигитални фотоапарати и опрема се: Даница Каламаткоска (5.000 денари), Весна Синадиновска (10.000 денари), Софија Филиповска (15.000 денари), Слаѓана Станковиќ (20.000 денари) и Билјана Додевска (30.000 денари).

Добитници на ваучери за бела техника и мали кујнски апарати се: Оливера Волчевска (3.000 денари), Миле Бошковски (5.000 денари), Осман Муаремовски (10.000 денари), Ивана Вангеловска (15.000 денари), Васе Спасенов (25.000 денари), Марина Зафировска (30.000 денари), Антонио Саздов (60.000 денари).

Добитници на вредносни ваучери за аудио/видео техника се: Андреј Темелковски (10.000 денари), Кибарие Јашарова (20.000 денари), Душко Костадинов (15.000 денари), Горан (30.000 денари), Златко Јовчевски (45.000 денари) и Драги Пецевски (60.000 денари).

Во наградата игра вечерва беа извлечени и 120 добитници на вредносни ваучери за прехрамбени производи во вредност од 1.000 денари.

Во вечерашното шоу на МТВ наградите ги извлекоа голем број актери и  пејачи меѓу кои Новица Василевски и Татјана Лазаревска, Весна Бејби Петрушевска, Кристина Арнаудова, Владо Јовановски, Мартин и Стефан од Некстајм, Марјана Станојковска и Викса, Миле Кузмановски, Јелена Жугиќ, Ибуш Ибраимовски,а на крајот гостин беше министерот за финансии Зоран Ставрески.

Сите вечерашни добитници ќе бидат објавени во весниите Дневник на Вест на 2 јануари 2014, во Коха и Вечер на 3 јануари, а ваучерите ќе можат да се подигнат во просториите на Државна Лотарија на Македонија.

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1