КАКО ФУНКЦИОНИРААТ КРИМИНАЛЦИТЕ ИЗВРШИТЕЛИ И БАНКИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА !


Ова писмо масовно се споделува и кружи низ македонските профили на Фејсбук. Ви го пренесуваме во целост

СПОДЕЛИ – СПОДЕЛИ – СПОДЕЛИ – СПОДЕЛИ – СПОДЕЛИ

КАКО ФУНКЦИОНИРААТ КРИМИНАЛЦИТЕ ИЗВРШИТЕЛИ И БАНКИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА !

bankaДЕНЕСКА ЕДЕН СИРОМАШЕН ЧОВЕК ПЛАЧЕШЕ ВО ЦЕНТРАЛАТА НА СТОПАНСКА БАНКА ВО ГТЦ ДОДЕКА И ПОРТИРОТ И ТИЕ ЖЕНИТЕ НА ШАЛТЕР ГЛЕДАА СЕИР И ГО МЕСТЕА.

И ЗА НАЈМАЛ ДОЛГ ШТО СЕКОЈ ГО ИМА А ШТО МОЖЕБИ Е НЕТОЧЕН ИЛИ МОЖЕ ДА СЕ НАПЛАТИ НА ДРУГ НАЧИН, БАНКАТА АНГАЖИРА ИЗВРШИТЕЛ КОЈ ВЕДНАШ МУ ЈА БЛОКИРА СМЕТКАТА НА ДОЛЖНИКОТ, ИАКО НЕ МУ ВРАЧИЛ ИЗВРШЕН НАЛОГ.

КОГА КЛИЕНТОТ ЖРТВА ПРЕПЛАШЕН ЌЕ ОТИДЕ ВО БАНКАТА, ИСТИТЕ СЛУЖБЕНИЦИ ОД БАНДАТА ГО ПРАЌААТ КАЈ ДРУГ АДВОКАТ ИЛИ ИЗВРШИТЕЛ ДА МУ НАПРАВИ ПРИГОВОР КОЈ СЕ НАПЛАЌА А НАЛОГОТ И БЛОКАДАТА КОИ И БЕЗ ТОА Е НАЗАКОНСКИ БИДЕЈЌИ НЕ СЕ ЗАКОНСКИ ВРАЧЕНИ НА СТРАНКАТА КОЈ МОЖЕБИ ЌЕ ВЛОЖИ ПРИГОВОР, СЕ ПОВЛЕКУВА.

ДЕНЕСКА СИРОТИОТ ЧОВЕК БЕШЕ „ СРЕЌЕН „ КОГА ЕДНА ОД СЛУЖБЕНИЧКИТЕ КРИМИНАЛЦИ МУ ДАДЕ ТЕЛЕФОН ОД ЧОВЕК КОЈ ЌЕ МУ СРЕДЕЛ ЗА 3.000 ДЕНАРИ.

ВО ИСТИОТ ХОДНИК ДРУГА СЛУЖБЕНИЧКА МАЗНО СИ ПРИМИ АВИОНСКА КАРТА ЗА ПАТУВАЊЕ ПЛАТЕНА ОД ПОЗНАТ СКОПСКИ ИЗВРШИТЕЛ.

И ШТО Е НАЈБЕЗОБРАЗНО ОВИЕ БАНКАРСКИ КРИМИНАЛЦИ СЕ ТОЛКУ ОСИЛЕНИ ШТО ИМ СЕ РАЗВИКУВААТ НА КЛИЕНТИВЕ, ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО ГИ МАЛТРЕТИРА, ИМ ДАВААТ ТЕЛЕФОНИ КАДЕ ДА СЕ ЈАВЕЛЕ, ДА ЗАКАЖЕЛЕ „ПРИЕМ„ . . .!

Е АЈДЕ СЕГА НЕКА СЕ ЈАВАТ ТИЕ ГЕНИЈАЛНИТЕ ИНСПЕКТОРИ ОД МВР ПРОТИВ ОРГАНИЗИРАНИ БАНДИ, ИЛИ, ТИЕ СЕ ЗА ОРГАНИЗИРА(Њ)Е КРИМИНАЛ ?!

СПОДЕЛИ – СПОДЕЛИ – СПОДЕЛИ – СПОДЕЛИ – СПОДЕЛИ

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1