Како ни ги трујат децата


Најзначајна цел на биолошката индустрија се децата и младината. Алистер Кроули, сатанист, масон и оперативец на Илуминатите, за децата го рекол следното: Они сакаат да ни ги уништат децата, ментално, емоционално, физички, и вибрационо, што е можно порано, за да можат доживотно да ги „заклучат“, во месечевата матрица и слободната свест.

Еве катастрофална статистика – едно од десет американски деца кои примаат лекови Риталин, имаат доживеано промена на свеста, додека друга студија вели дека ова се случува кај еден од осум деца. Лекарите во Велика Британија во 1993 година издале 3500 рецепти за Риталин, па во 1996 година година 26500, во 2006 неверојатни 250.000 рецепти, а во 2007 ваквата бројка достигнала и до 461.000.

kalcium apcinjaРастот е до тој степен висок што еден владин претставник изјавил дека потребна е некаква самоконтрола. Покрај риталин направени се уште неколку слични лекови за да се задоволи опсесијата. Меѓу нив се адерал, концерти, CD метаподатоци, Риталин, фокалин и стратер (atomoxetine). Како што може да замислите и компанијата Ели Лили, која беше поврзана со Буш беше вмешана во тоа. Друг лек кој се дава на децата е Risperdal, кој се користи за политички затвореници во Советскиот сојуз за да се извлечат одредени информации.

Дејвид Хили, водечкиот експерт за психофармакологија и професор по психијатрија на Универзитеот во Кардиф во Велс го изјави следното. Луѓето кои земале Риспердал секому би можеле да му признаат ама баш се. Кога ќе размислите да го давате овој лек на децата, добивате целосно нови правила на игра.

Размислете за секунда за ваквото нешто: Им дозволуваме на децата лекови кои се давани на политички затвореници во Советскиот сојуз, од кои тие потоа признавале се што знаеле. Студијата објавена во јануари 2010 година, во списанието Журнал на Американската академија „овчајлд & адолесент сајкајатри“ откила дека Риспердалот и другите „антипсихотични“ лекови биле администрирани на децата меѓу две и пет години, а истите се двојно зголемени во последните две години – што е во согласност со планот да се започне со дрогирање на младите на што е можно помала возраст. Лековите го предизвикуваат истиот ефект како амфетаминот и кокаинот. Тие се разбира се нелегални, иако фармацевските компании и нивните слуги, кои се нарекуваат „доктори“ прилично легално ги препишуваат ваквите и слични лекови на децата како да се бомбони за Божиќ.

RitalinОвие лекови имаат потенцијални здравствени последици како што се проблемите со срцето и дијабетисот. Тие се опишани како и сите негативни ефекти кои што ги имаат лековите, како „нуспојави“, но тие не се просто кажано „споредни појави“ туку се работи за сериозни последици и тука нема ништо „споредно“.

Проблемот кој го промовира „Биг Фарма“ за потикнување на злоупотреба на дрогата кај децата е нешто што го нарекуваат хипер-кинетички дефицит или АДХД. Професорот Хили го изјавил следново: Фармацевските компании спроведуваат активна кампања за да ги убедат луѓето дека постои АДХД кај возрасните. Возрасните кои имаат проблеми се вели дека имаат ADHD и за тоа им се препишуваат лекови. Фармацевските компании агресивно ги рекламираат ваквите лекови. Како доктор може да одбие да препише некој лек за кого е клинички потврдено дека помага? Одговорот на тоа би било – така што размислува со своја глава. Има се поголем број на докази дкеа тие лекови дури и не влијаат на состојбата за која се тврди дека ја лекуваат, и голем број на експерти сметаат дека не постои нешто што се нарекува Хипер-кинетички дефицит, освен оној кој предизвикува додатоци во исхраната како што набрзо ќе биде објаснето.

Во тој случај имаме дело ситуација, Но проблем-реакција-решение, како што е оружјето за масовно уништување во Ирак. Тоа е широко распостранета техника која се користи во Велика Фарма, кога постојано се измислуваат нови болести и синдроми за да се оправда потребата од поголема количина на лекови и вакцини. Тие заработуваат милијарди и милијарди со тоа што ги прават луѓето да бидат физички, ментално и емоционално болни, а за да се осигура се поголем профит, потребни се уште повеќе болести, со помош на техниката. Да се измисли болест Ова ги вклучува и измислувањата на новите болести, кои всушност не постојат.

pill apceМајк Ламер од Шен клиниката на островот Вајт вели дека фармацевските компании се неопходни за да луѓето останат здрави. Тој вели дека утринската мачнина е начин кога телото го исфрлува токсинот за да не му наштети на детето. Секој лек кој би го излечил таквото нешто, би влијаело на тоа да телото го задржи она што по природен пат треба да го исфрли. Мајк вели дека во тие услови некои абортуси се случуваат затоа што телото ја отфрла бременоста, затоа што системот станува премногу токсичен. Погледнете што се случува кога илјадници бремени жени земале лек талидомид дрога во доцните 50-ти години и почетокот на 60-те за да се ослободат од симптомите на утринската мачнина.

Се раѓале деца со големи дефекти, вклучувајќи ги и децата без раце. Случајот е опишан како еден од најголемите медицински трагедии на модерните времиња. Многу состојби кои се сметаат за проблем или болест кои фармацевскиот картел треба да го третира, го претпоставува како нешто што телото самото го работи за да би го исправил дисбалансот и одговорот на потенцијалниот проблем, вели Мајк.

„Хипер-кинетички дефицит“ воглавно значи дека школата ви е до толку досадна, што не можете да се сконцентрирате на сите сра*а кои што сакаат да ве натераат да ги поверувате. И самиот тој пател од ваквата дефиниција, но секогаш кога ќе погледнел низ прозорецот во фудбалскиот натпревар на спортскиот терен се чувствувал подобро. Стадо кое се состои од лекари, психијатри, наставници и други роботи на една држава одговараат на оваа болест, така што на жртвите им се даваат соодветните лекови од големите фармацевски компании како што е Риталинот (исто така познат како метилфенидатот), кој хемиски го поврзува мозокот и централниот нервен систем.

Closeup Money rolled up with pills falling out, high cost, expensive healthcareОва се некои од споредните ефекти… подобро речено некои од ефектите: Несоница, нервоза, губење апетит, мачнина, повраќање, вртоглавица, тахикардија, главоболки, промена на срцевиот ритам и крвниот притисок, осип, чешање на кожата, болки во стомакот, губење на тежината, дигестивни проблеми, токсични психози, психотични епизоди, синдром зависност од дрога, умор и мускулни грчеви, треска, грчеви и главоболки (може да биде и потешка), неправилна работа на срцето и дишењето (може да биде сериозно и опасно по живот), анксиозност, немир, параноја, халуцинации и илузии, прекумерено повторување на одредени движења и безначајни активности, трнење (чувство дека инсекти или црви ви се пикаат под кожата) и голема депресија по прекин на лекот.

Тоа денеска го препишуваат на вашите деца како конфети, и други слични лекови, од кои сите се дел од пресметаната војна против вашите деца. Чипување на бебињата Во извештајот објавен во август 2009 година, во списанието Arkajvs ov general sajkajatri, списанието на Американската медицинска асоцијација, открива дека анти-депресантите како што е Риталинот, Прозак и слични измислици, претставуваат најпрепишуваните дроги во САД. Од 1996 година упоребата на овие лекови кулминира. Се проценува дека 27 милиони луѓе ги земаат овие лекови на рецепт кои влијаат на промена во свеста. Истите се препишуваат за деца повозрасни од шест години. Некои родители всушност им даваат на своите деца Риталин, кои ги набавуваат преку Интернет, со цел да им помогнат во концентрацијата, за време на студирањето и испитите.

pill apceТоа е веќе злоупотреба на децата. Исто така родителите им даваат на децата лекови поради загриженоста истите да не се премногу здодевни, или немирни или пак расеани. Човече кој би помислил дека постојат такви родители? Еден чуден дечко кој се викаше професор Џон Харис „експерт за биоетиката“ во британскиот Универзитет во Манчестер, ја охрабрил употребата на Риталинот за возрасни како и за децата, и тоа ја споредил со „синтетичката сончева светлина“ – еквивалентна на онаа на огнот, светлината од ламбата или електричната енергија на сонцето.

Тој рече дека возрасните треба да го конзумираат за да ја зголемат својата моќ на мозокот. Па претпоставувам дека во тој случај треба да го конзумираат. Дигам раце. Стварно не вреди. Една студија објавена во јануари 2010 година, во списанието Arkajvs of general sajkajatri, открива сериозен пораст во препишувањата два или повеќе психијатриски лекови кои се земаат во комбинација – нешто што е познато како психотропна политерапија. Истражувачите ги проучувале лековите кои беа препишувани на возрасните во периодот од 1996 до 2006 година каде биле регистрирани 13.000 посети на лекар во САД.

Тие откриле дека процентот на посети во кои се пропишуваат два или повеќе лекови е зголемен од 42,6% до 59,8%, а процентот на транскрипција на три или повеќе лекови скокнал од 16,9% на 33,2%. Бројот на пропишани лекови во текот на секое одење на лекар во просек е зголемен за 40,1%. Дури и доколку не ги земате овие лекови директно, туку со кумулативна доза на вода. Асошетед прес Истражувањето покажа дека антибиотиците, антиконвулзиви, стабилизаторите за однесувањето, полни хормони, и широк спектар на други лекови се пронајдени во залихите во шишенца кај најмалку 41 милион Американци.

bolnicaСитуацијата е проста – што повеќе го дрогирате населението, тоа повеќе излачува мокрача во залихите кои ги користат останатите – а сето тоа е испланирано. Постои уште еден аспект од ова масовно дрогирање на друштвото од витално значење, а го предвидел Олдос Хаксли, член на Фабијанското друштво и автор на делот Храбар нов свет во 1959 година. Ми се чини прилично веројатно дека во некоја од следните генерации ќе дојде до фармаколошки метод кој ќе направи да луѓето го засакаат своето ропство и направат… некој вид на безболен концентрационен логор за целото друштво, така што на луѓето ќе им биде одземена слободата, но ќе уживаат во него, затоа што пропагандата или перењето на мозокот преку фармаколошки методи ќе ги направи неволни да се борат против истиот. Тоа е она што се случува денес.

Планот е да секое новородено бебе се микрочипува, а потоа биде подложно на задолжителна вакцинација и лекови кои ќе ги добива доживотно, овозможувајќи целосна контрола на државата од самата лулка па се до гробот. Ќе го изолираат со петте сетила, а потоа ќе го програмираат нивниот дисконектуван ум на тој начин што ќе го контролираат изворот на информации, – официјалните медиуми и она што минува под маската на „образование“. За оние кои не сакаат да се програмираат и инсистираат на тоа дека тие се однесуваат поинаку од масите, се дијагностицирани со хипер-кинетички дефицит, и ќе им биде ставена дрога која ќе им го замагли умот.

Заговорот да се воведе глобална контрола која ќе биде насочена кон секого, но нејзиниот главен фокус е ставен на децата и младите за времето кога тие ќе пораснат, време кога ќе се воведе во светот нова диктатура. Ние сме постојано сведоци на тоа како младите луѓе кои вршат жестоки масакри во училиштата, универзитетите и другите места се оние кои всушност ги конзумираат овие лекови кои влијаат на умот.

Share Button

Tags:

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1