Колку деца ќе имате? Прочитајте од дланката!


Повеќето од нас се љубопитни за тоа колку деца ќе имаат. Хиромантијата има одговор на прашањето.

lanka deca Во таа наука има линии, наречени линии за деца, кои покажуваат не само колку деца, туку и од каков пол ќе имате. Како да открите што одредила судбината за вас? Погледнете ја дланката и побарајте ги тие линии. Тие се наоѓаат на делот на раката наречен – Брегот на Меркур што се наоѓа точно под малиот прст. Колку линии има, толку деца ќе имате.

Ако се длабоки и прави, тоа е знак за машки деца. Ако линиите не се силно изразени, значи станува збор за девојче. Не грижете се ако не најдете такви линии. Возможно е да се појават после извесно време, но треба да обрнете внимание на начинот на живот.

Со број 20 е означен Брегот на Меркур.

Popara.mk

lanka deca 1914

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1