Најголем пенис во светот имаат?


Истражување спроведено од професорот д-р Ричард Лин од Универзитетот во Улстер истражувало во кои земји во светот мажите се најнадарени.

Истражувале во 113 земји, мерени се пениси во ерекција, а било утврдено дека мажите од Република Конго се апсолутни прваци со просечна големина од 18,03 сантиметри.

Првите Европејци на листа се Исланѓаните со 16,51, веднаш по нив Италијаните (15,57) и Швеѓаните (14,99).

Д-р Лин одамна е познат по своите контроверзни теории, а една од нив е дека некои раси, благодарение на еволуцијата, станале поинтелигентни од други.

Целосната листа објавена на Магазин изгледа вака:

Kongo – 18.03
Ekvador – 17,78
Gana – 17,27
Kolumbija – 17,02
Island – 16,51
Italija – 15,75
Južna Afrika – 15,24
Švedska – 14,99
Grčka – 14,73
Njemačka – 14,48
Novi Zeland – 13,92
Velika Britanija – 13,92
Kanada – 13,92
Španija – 13,92
Francuska – 13,46
Australija – 13,21
Rusija – 13,21
SAD – 12,95
Irska – 12,7
Rumunija – 12,7
Kina – 10,92
Indija – 10,16
Tajland – 10,16
Južna Koreja – 9,65
Severna Koreja – 9,65
Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1