Ова е тимот на Мицковски и ВМРО-ДПМНЕ


Тимот на стратешки соработници што ќе работи со Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Hristijan Mickoski на #ОбноваНаМакедонија:

 1. Проф. Д-р. Гордана Силјановска Давкова – стратешки соработник за прашања од областа на правото и политичкиот систем
 2. Проф. Д-р. Сашко Кедев – стратешки соработник за прашања од областа на медицината и здравствените политики
 3. Проф. Д-р. Владимир Дукоски – стратешки соработник за технолошки развој и образовни политики
 4. Проф. Д-р. Хозе Тараско – стратешки соработник за прашања од областа на економија
 5. Игор Дурловски – стратешки соработник за прашања од областа на културата
 6. Влатко Гигов – стратешки соработник за нови производи и социјални медиуми
 7. Јанко Баждавела – стратешки соработник за напредни технологии и аналитика
 8. Борко Ристовски – стратешки соработник за прашања од областа на спортот
 9. Сања Божиновска – стратешки соработник за прашања од областа на енергетиката
 10. Акан Махмут – стратешки соработник од областа на туризмот
 11. Проф. Д-р. Лазар Јовевски – стратешки соработник од областа на трудовото право
 12. Проф. Д-р. Зоран Марков – стратешки соработник од областа на машинската индустрија
 13. Проф. Д-р.Гоце Наумовски – стратешки соработник од областа на интелектуалната сопственост
 14. Проф. Д-р. Гоце Андревски – стратешки соработник за прашања од областа на бизнисот и организациските стратегии
 15. Проф. Д-р. Александар Климовски – стратешки соработник за прашања од областа на корпоративното право
  16.Коста Митровски – стратешки соработник за прашања од областа на банкарската политика
Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1