Распоред на лекциите во рамки на проектот ТВ училница


Министерот за образование и наука, Арбер Адеми ги известува учениците за распоредот на лекциите во рамките на проектот ТВ – УЧИЛНИЦА!

(17.03.2020) со почеток од 10:30 училишниот час по

Природни науки (I одделение), Математика (I и II одделение), Музичко образование (II одделение) и Слободно време (I до III одделение) на македонски наставен јазик ќе го одржи одделенскиот наставник Билјана Ивановска од ООУ “Вера Јоциќ” општина Гази Баба,

со почеток од 12:30 истите предмети на албански наставен јазик ќе ги одржат одделенските наставници Хатиџе Топали, од ООУ “Петар Здравковски – Пенко”, и Мерита Ајдини од ООУ “26 Јули” општина Шуто Оризари.

Министерство за образование и наука

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1