Си вбризгуваат колаген во Г-точката за почести оргазми


Една пациентка побарала да и биде вбризгана поголема количина на колаген во Г-Точката.

Овај третман е извршен од тим научници од американскиот Институт за вагинално подмладување во Лос Анџелес. Ваквиот зафат трае само половина час а за првиот секс по инјектирањето може да се има само по неколку часа.

Според пациентките кои биле подложени на ваков зафат, нивниот сексуален живот е подобар.

За да се има почести и појаки оргазми оваа процедура пациентките ја повторуваат а на секои четири месеци.

Сепак се уште не се знае кои се негативните последици. Според лекарите со вбрузгувањето на колагенто г-точката е во поголема област и е почуствителна, па затоа и носи повеќе и полесно до оргазми.

Share Button
Андријана Станојовска

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1