Сигурно швалерисување на Фејсбук


Фејсбук наскоро ќе има нова опција на која ќе им се допадне на голем број на прељубниците.

fejsbuk-svaleracija-1356349461-244955Оваа друштвена мрежа објавила дека наскоро ќе активира нова апликација која ќе може да ги брише сликите и пораките по само десет секунди откако се испратени. Опцијата ќе биде наречена „Фејсбук Поук“ и ќе им дозволи на корисниците да им праќаат фотографии и видео материјали не подолги од 10 секунди, како и пораките.
Ова е напредна верзија на една од оригиналните апликации на сајтот „поук“ која не најдобро е примена меѓу корисниците

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1