Сте пратиле по грешка порака на Фејсбук? – Еве како да ја избришете


Понекогаш испраќаме пораки за кои подоцна жалиме или испраќаме пораки на погрешни луѓе. На Skype постои опција да ги избришете или промените нешто што сте го испратиле, но Фејсбук не нуди таква можност.FacebookMail
Постои еден начин на кој можете да избришате порака што сте пратиле до некого и тој воопшто да не ја добие. Единствениот услов тоа да се случи е ако вашиот пријател НЕ ја прочитал пораката и недостасува натписот “Seen”.
За вашата порака не биде видена треба да ја го деактивирате вашиот профил на 3 часа и потоа повторно да го активирате. Со тоа што вашиот профил нема да постои толкав период, е доволна причина за самиот Facebook ја избрише пораката која ја постои во влезното сандаче на човекот, на кого сте ја испратиле.
Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1