Tag Archives: 13

Најплодната сурогат мајка на светот наскоро ќе го роди 13то дете

Најплодната сурогат мајка на светот, британката Карол Хорлок (45) повторно е бремена и за седум месеци ќе го роди 13то дете кое веднаш по раѓањето ќе биде предадено на неплоден италијански пар. Карол, која што има и две свои деца рекла дека е пресреќна што на еден пар кој нема деца ќе им овозможи да […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1