Tag Archives: urina

Револуционерно: Од урина создале струја – 1л = 6ч струја (Фото)

Насекаде каде и да одат, луѓето мораат да уринираат. Ова е факт на нашето постоење. Но, наместо да ја испуштаме истата во тоалетот, човековата урина може да се искористи како суровина за уникатен обновлив извор на енергија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1