Tag Archives: komunisticka

Строго контролирани играчки

Владата во Пекинг донела одлука продавниците за играчки да го регистрираат идентитетот на лицата кои од нив ќе купат хеликоптери и авиони со далечинско управување, а ова е една од мерките за претпазливост пред 18 конгрес на Комунистичката партија во Кина.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1