Tag Archives: фитнес

Пратениците во реконструираното собрание ќе уживаат во сопствена канцеларија и фитнес центар

Канцеларија за секој пратеник, фитнес центар и најново ТВ – студио ќе добијат пратениците во реконструираната собраниска зграда на која се работи веќе две години.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1