Tag Archives: sluginka

Шокантно! Брутално ја мачела слугинката, а потоа ја убила затоа што не чистела „како што треба

Развратна жена од Абу Даби секојдневно ја тепала својата слугинка и во очи и ставала пипер. Целта како што изјавила и била да ја натера убаво да си ја извршува работата низ куќата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1