Tag Archives: uragan

Њујорк остана без струја – автомобили пливаат по Вол Стрит (Фото)

Атлантик Сити, местото  каде Сенди “удари” во копното сега е сосема под вода. Локалните власти се обидуваат да евакуираат луѓе кои на своја рака останале во градот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1