Tag Archives: monster

Колкава количина кофеин може да ве убие?

Поради се позачестените смртни случаи кои се поврзани со кофеинот, прашање кое се почесто се поставува секако е смртоносната доза на оваа супстанца.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1