Tag Archives: poveke

Во Шведска има повеќе машки отколку женски проститутки

Шведскиот национален младински совет во понеделникот соопштил дека во оваа земја има дури два пати повеќе млади мажи кои продаваат сексуални услуги отколку жени.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1