Tag Archives: sampanj

Во Британија мастилото за печатење поскапо од Дом Перињон

За поголем дел од британските семејства кои живеат во сиромаштија, трошењето на 109 фунти за шише шампањ Дом Перињон е вистинско растурање пари.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1