Tag Archives: account

Yahoo хакнат – сменете си го пасвордот

Според информациите загрозени биле околу половина милион емаил сандачиња на корисници на Јаху.

______________________________________________________________________________________________________

Внимавајте: Лажен маил од Yahoo бара да им ги доставите податоците

  Лажен маил наводно испратен од yahoo кружи низ емаил адресите. Според маилот мора итно да му ги доставите податоците доколку не сакате да ви биде избрисан маилот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1