Tag Archives: adresa

Сите кои симнуваат филмови од Торент се надгледувани – стигнуваат тужби на домашна адреса!!!

Сите корисници на услугата BitTorrent кој ги симнуваат најновите филмови и музика, од овој сајт, се под надзор, покажало истражувањето на британски универзитет.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1