Tag Archives: agencii

Нема веќе ПР агенции за политичари со државни пари во Хрватска – Владата забрани нивно ангажирање

Министерствата, јавните претпријатија и агенции НЕ СМЕАТ да ангажираат ПР агенции и да ги плаќаат од парите на граѓаните – ова стои во одлуката на Владата на Република Хрватска.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1