Tag Archives: агенции

,,Цицки,, туризам од Македонија (Фото)

Она што е интересно е што сега постојат и посебни агенции кои нудат ,, цицки,, туризам. Понудата е спектакуларна.. луксузни возила, сместување во апартмани, операција бла бла бла

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1