Tag Archives: aparat

Видео: Ќе може да фотографираме со трепкање на очите ?!?

Замислете визир што ќе ги следи вашите очи, ќе се фокусира каде и да погледнете, а потоа фотографира кога два пати ќе трепнете со окото .Ова е новата идеја на ИРИС, концепт на Мими Зоу.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1