Tag Archives: atlantida

Атлантида пронајдена: Дали стаклените пирамиди во Бермудскиот Триаголник се доказ (Видео/Фото)

Двајца научници, Паул Винзвиг и Паулина Залитски, работејќи во близина на крајбрежјето на Куба, користејќи робот подморници, потврдија дека гигантскиот антички град постои на дното на океанот. Во него се изградени градби во форма на пирамиди, како уште неколку структури кои што се наоѓаат длабоко во просторот на Бермудскиот триаголник.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1