Tag Archives: avanturisti

Мисија лудост: Руски авантуристи се искачиле на зграда висока 370 метри – Видео

Тим од руски авантуристи изведил потфат еднаков на акциите на Том Круз од „Невозможна мисија“, и успеале да ги измамат сите безбедносни системи и се искачиле на врвот од недовршената зграда во центарот на Москва која наскоро ќе биде највисоката градба во Европа со 370 метри висина.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1