Tag Archives: балкан

Оваа учебна година помалку првачињата низ целиот Балкан!

  Македонија, БиХ, Србија, Црна Гора оваа година со помалку првачиња. Хрватска е единствената земја од некогашната СФРЈ што годинава ја почнува побогата од минатата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1