Tag Archives: banda

Од затвор во Грција избега припадничка на Пинк Пантер бандата

Поранешната кошаркарка и припадничка на Пинк Пантер бандата Оливера Васиќ Ќирковиќ избега од затвор во Грција, јавуваат медиумите во Србија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1