Tag Archives: bazeni. stadion

Што останува по Олимпијадата?

Олимписките игри веќе одамна не го означуваат само спортското натпреварување. Градовите или религиите, во кои истите се одржуваат, често донеле и социјални и господарски бенефит. Но, понекогаш по Олимпијадата не останува нешто позначително.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1