Tag Archives: билки

Идеја – како свежи зачини да сочувате за зима

  Нема подобро од свежи зачини. Не е исто кога се употребуваат сушени и свежи билки. Но како да се сочуваат свежи билки во зима. Еве една интересна идеја.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1