Tag Archives: bisti

Биста на Ристо Шишков и Гоце Арнаудов во Струмица

Ристо Шишков ќе добие своја биста во Струмица, по повод 20 години од фестивалот на Ристо Шишков, а Гоце Арнаудов по повод едногодишнината од неговата смрт.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1