Tag Archives: boskovska

Препукувања и закани – сопругата на Љубе Бошковски добила смс од Ивчева

По денешната прес конференција на која Наталија Ивчева од Обединети за Македонија, партија чии лидер довчера беше Љубе Бошковски, најави дека партијата згаснува а членовите одат во ВМРО-ДПМНЕ, настана вистинска преписка и меѓусебни обвинувања меѓу неа и сопругата на Бошковски, Виолета.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1