Tag Archives: бремено

Медицински феномен: Девојче родено бремено – паразитски близнаци

Дали некогаш сте слушнале за случај „паразитски близнаци“ каде еден целосно развиен близнак, кој во себе носи неразвиено или делумно развиено тело од другиот близнак, или за случајот девојче кое е родено бремено?

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1