Tag Archives: бренда

Видео: Со кола влетала во зграда и си го прегазила поранешниот маж!

Бренда Вајт е обвинета дека се обидела да иврши убистви врз поранешниот маж откако со кола влетала во деловен објект во Салт Лејк Сити со намера да го прегази.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1