Tag Archives: celulit

Кои се антицелулитни третмани со најголема ефикасност

Во голема заблуда сме доколку сметаме дека целулитот можеме да го отстраниме само со физичка активност. Интензивната физичка активност, може дури и да ја влоши состојбата на веќе постоечкиот целулит.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1