Tag Archives: cipovi

Владетели во сенка: Американски полковник сакал да вгради микрочип во бебе

Се воспостави во голем број на истражувања дека парапсихолошките можности, кои ги има во голем број на луѓе, ако не и во сите, дека овие особини се потиснати и запоставени. Тие можат да се активираат, учат, развиваат, негуваат и вежбаат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1