Владетели во сенка: Американски полковник сакал да вгради микрочип во бебе


Се воспостави во голем број на истражувања дека парапсихолошките можности, кои ги има во голем број на луѓе, ако не и во сите, дека овие особини се потиснати и запоставени. Тие можат да се активираат, учат, развиваат, негуваат и вежбаат.


За одредени групации човечките способности станаа профитабилна работа. Тоа е и основната причина, што по заминувањето во пензија, се здружија луѓе како Пол Смит, Хола Патоф, Леонарда Лина Бјукенен, Џон Александер, Ангел Томсон, Хол Патоф, Леонардо Лина Бјукенен, Џон Александер, Ангел Томсон Смит, Марсел Труција, Стефан Шварц, пренесува српска Правда . . .

на 18 март 1999 година да формираат специфично здружение, „The International Remote Viewing Association“ (IRVA), со седиште во Њу Мексико. Тие понудуваат услуги преку својот сајт на Интернет. Невозможно е да се најдат други здружувања со вакви слични занимливи личности и биографии. Во цел свет би можеле да се состават само уште два, три слични тима, но останатите би биле составени на Истокот.

На пример, членот на едно здружение е прочуениот американски полковник Џон Алексадер кој во Лас Вегас прв предложил вградување на микрочипуви во бебе. Бил експерт за ментална војна, а работел на безбедносни програми на САД и НАТО, во кој се истражува човековиот ментален потенцијал.

Tags: , , ,

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1