Tag Archives: vojska

Руската војска по грешка гаѓала во училиште!

Човечки е да се греши, но ова е катастрофална утка. Наместо во скривница на бунтовниците, руската војска по грешка гаѓала во училиште.

______________________________________________________________________________________________________

Владетели во сенка: Американски полковник сакал да вгради микрочип во бебе

Се воспостави во голем број на истражувања дека парапсихолошките можности, кои ги има во голем број на луѓе, ако не и во сите, дека овие особини се потиснати и запоставени. Тие можат да се активираат, учат, развиваат, негуваат и вежбаат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1