Tag Archives: cisti

Кока Кола за блескаво чиста WC – школка!

Доколку никако не можете да им одолеете на газираните пијалоци како Кока Кола, можеби ќе се замислите за тоа кога ќе дознаете што тие прават во вашиот организам откако ќе се обидете токму со овој сок да отстраните бигор и нечистотија и тоа не било каде туку во вашата WC школка. Клучот лежи во фосфорната […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1