Tag Archives: citanje

Истражување: Децата се помалку читаат!

Децата денес читаат помалку отколку пред седум години бидејќи своето слободно време го користат на други активности, покажува најновото истражување на британскиот Национален  фонд за писменост кое е спроведено на 21.000 деца и млади на крајот на минатата година.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1