Tag Archives: city mall

Скопје City Mall ќе се отвори на 4 октомври

Иако на терен сеуште траат градежните работи надлежните во Skopje City Mall ја потврдија информацијата дека трговскиот дефинитивно ќе се отвори на 4 октомври.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1