Tag Archives: cupkanje

Зошто „цупкаме“, кога ни се оди во WC?

Пиење на течности особено на високи температури е нормално и добро, за да успееме нормално да функционираме без последици по здравјето, за време на жешките летни денови.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1