Tag Archives: џексон

Мајката на Мајкл Џексон не била исчезната – била на рехабилитација

Исчезнувањето на мајката на покојниот крал на поп музиката Мајкл Џексон кое беше пријавено во саботата, откако нејзините внуци се загрижија за неа по безуспешните обиди да стапат во контакт е демнтирано.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1