Tag Archives: DIJALIZA

Апаратите за дијализа заразени со хепатит Ц – крв или хепатит е изборот на болните

Апа­ра­ти­те за ди­ја­ли­за се заразени со хепатит Ц, болните немаат избор, ако сакаат да сменат крв мораат да седнат на тие апарати и да се заразат со опаснипт вирус.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1