Tag Archives: dom na arm

Војник на АРМ погоден од куршум во Дом на АРМ

Потполковникот Р.М.(1971) стоел на терасата на Домот на АРМ. Го погодил заталкан куршум.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1