Tag Archives: domovi

Нема веќе пушење ни дома – Санта Моника забрани пушење во станови

Градот Санта Моника, близу Лос Анџелес донесе одлука со која се забранува пушење и во домовите. Ова се однесува на сите кои изнајмуваат апартмани или кои се вселуваат во нови.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1