Tag Archives: ефекти

Индустриите премолчуваат за несаканите ефекти на кантарионот

Популарното растение кое се користи при депресија интерреагира со други лекови. Зошто производителите тоа го премолчуваат?

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1