Tag Archives: efremov

Ефремов со нов личен рекорд на Олимпијада

Македонскиот атлеткси претставник на ЛОИ, Кристијан Ефремов, во Лондон успеа да го истрча својот најдобар резултат во кариерата на трката на 400 метри.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1