Tag Archives: elizabet tejlor

Стигна трејлерот за филмот за Лиз Тејлор (Видео)

  Животот на дивата Елизабет Тејлор бил полн со скандали и лични драми, затоа и сите имаат големи очекувања од филмот “Liz & Dick” кој ќе биде прикажан на 3. ноември.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1